Suzanne Otters-Bruijnen

Naam: Suzanne Otters-Bruijnen
Leeftijd: 46 jaar 
Woonplaats: Vught
Werk: Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS)

Ecologie en economie verbinden

Wij Brabanders boffen maar. Wij hebben met hard werken het beste van twee werelden weten te combineren: prachtige natuur in onze provincie met genoeg ruimte voor bedrijvigheid. Dit moeten we koesteren.

Met uw stem kan ik mij hard maken voor een blijvende en ijzersterke verbinding tussen ecologie en economie. “Groene” ondernemers moeten meer kansen krijgen om snel en toch gecontroleerd hun ideeën uit te voeren. Tegelijkertijd wil ik meer ruimte voor technologiebedrijven met innovaties, die helpen bij de verduurzaming van Brabant.

N65

De N65 Vught-Helvoirt is inmiddels een langlopend dossier, waar ik eerst als gemeenteraadslid en nu als lid van Provinciale Staten al jaren volle aandacht voor heb. Dankzij een intensieve lobby en samenwerking met het rijk, de provincie en gemeenten gaat de N65 verdiept en komen er ongelijkvloerse kruisingen. Dit bevordert de verkeersveiligheid als ook de doorstroming en leefbaarheid in deze regio. Ik zal me de komende jaren blijven inzetten voor een goede aanpak van de N65.

Maak kennis met Suzanne