Angèl Nijskens verlaat bestuur

Helaas heeft Angèl Nijskens moeten besluiten om haar bestuursfunctie op gebied van communicatie & campagne neer te leggen. We gaan als regiobestuur de functie opnieuw vacant stellen, maar gaan dat doen bij onze voorjaarsvergadering. Na de gemeenteraadsverkiezingen. Dan kunnen alle campaigners nu eerst hun volle aandacht besteden aan de komende Gemeenteraadsverkiezingen. Om daarna alle mensen die interesse hebben in alle rust in de gelegenheid te stellen om op de functie van bestuurslid communicatie & campagne te solliciteren. Tot die tijd zal Maurice Lambriex deze functie blijven vervullen in ons bestuur.

© vvdregiozuid

Angèl wil graag in een persoonlijk bericht naar u toelichten waarom zij haar functie alweer neer moet leggen:

"Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 30 oktober jl. ben ik geïnstalleerd als bestuurslid campagne en communicatie voor VVD Regio Zuid. Ik was blij, vereerd en enorm enthousiast om aan de slag te gaan voor de regio. De kennismaking met het bestuur heb ik als heel prettig ervaren. Ik voelde mij meteen welkom en keek uit naar een hele fijne samenwerking.

Tegelijkertijd zat ik op dat moment midden in de screening voor mijn nieuwe baan als persvoorlichter voor de VVD-delegatie in het Europees Parlement in Brussel. Daarvoor is het nodig om alle nevenactiviteiten op te geven. Het EP legt die activiteiten dan naast hun Code of Conduct en Code of Ethics. Helaas informeerden zij mij deze week dat ik naast deze toekomstige baan (per 18/11) geen actieve rol mag hebben in campagnes of communicatie voor verkiezingen in eigen land. Dit geldt voor iedere werknemer in het Europees Parlement. 
Het gevolg hiervan is dat ik de functie als bestuurslid campagne en communicatie helaas moet opgeven. Dit betekent dat Maurice voorlopig aanblijft en dat de vacature opnieuw zal worden opengesteld. 

Als je dit leest en je denkt 'is die functie iets voor mij?' dan wil ik je heel graag aanmoedigen om met het bestuur in gesprek te gaan. De partij heeft mensen nodig met goede ideeën. Over hoe we onze mooie liberale plannen en ideeën zichtbaar maken. Maar ook met ideeën over wat er nog beter kan. Meld je dan dus vooral aan!

Ik wil u in ieder geval ontzettend bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen.

Vriendelijke groeten
Angèl Nijskens