Nieuw bestuurslid Communicatie en Campagne Ben van Oosterbosch;

Tijdens de ALV van 30 april heeft het bestuur afscheid genomen van 3 bestuursleden, te weten Maurice Lambriex, Robert van de Berg en Henk Peterse. Er stond nog één vacature open en daarvoor kozen de leden Ben van Oosterbosch.

Ben woont als geboren Bredanaar inmiddels alweer twee jaar met zijn vriedin en twee kinderen in Nuth (Zuid-Limburg).


Binnen de VVD heeft Ben diverse campagnes meegedraaid in tal van gemeenten in onze regio en in de ondersteuning in de permanente campagnes in Breda en Halderberge. Daarnaast is hij betrokken geweest bij de PS-campagnes in Brabant en Limburg en heeft hij Tweede Kamerleden mogen ondersteunen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2021.


In het dagelijks leven is Ben ondernemer met zijn bedrijf Boost Productions en werkt hij als online content specialist bij de Provincie Noord-Brabant. Hij wil aan de slag in deze functie omdat hij onze regio graag verder wil helpen: "De afgelopen jaren heb ik veel geleerd en gedeeld over de verschillende manieren van (permanente) campagnes: Deze kennis en ervaring zou ik graag willen gebruiken om onze lokale afdelingen vooruit te helpen".